1-0 SBV 1 (pen.)

Bron: Brabants Dagblad

SBV neemt in wachtkamer plaats na nipte overwinning tegen OKSV

OKSV - SBV 0-1 (0-0).
In een matig duel trok SBV aan het langste eind. In de gehele wedstrijd vielen slechts enkele kansen te noteren. De enige kwam tot stand vanaf elf meter en werd benut door Keijzers.

NLC’03- Gassel 1-2 (1-2).
NLC’03 ging op eigen veld met 1-2 onderuit tegen Gassel, dat nu de beste papieren heeft om kampioen te worden. SBV, dat met 1-0 won van OKSV, is uitgevoetbald en moet nu volgende week hopen een puntenverlies van Gassel. Immers de voorsprong is slechts twee punten. Gassel was zeker in de eerste helft de beste ploeg en kwam dan ook terecht op een 2-0 voorsprong. NLC’03 ging echter steeds beter voetballen en zag Teun de Groot voor rust scoren. Na de pauze was de ploeg uit Lith veel sterker, maar mede door het uitvallen van spits Arens bleven doelpunten uit.

Heerewaarden - DESO 0-7 (0-2).
Na een goed verweer van Heerewaarden in de eerste helft trok DESO fel van leer en werd de thuisploeg van de mat gespeeld. Heerewaarden overweegt om protest aan te tekenen bij de KNVB wegens het meespelen van een ongerechtigde speler bij DESO.

Macharen - GVV’57 0-2 (0-1).
Behoudens wat kleine kansjes viel er voor Macharen weinig eer te behalen tegen GVV’57. De ploeg uit Grave verzuimde de score ver op te voeren.

OVC’63 - SCV’58 3-1 (1-0).
In de eerste helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd, maar waren de kansen schaars. Vlak voor rust was het de ploeg uit Oijen die de score opende. In de tweede helft had SCV lang een veldoverwicht, maar scoorde OVC uit een uitval 2-o. Een dik kwartier voor tijd liet sander Jansen de 2-1 aanteken voor de Velpenaren. op jacht naar de gelijkmaker sloeg OVC wederom toe uit een snelle uitval.