12-1 Niek
13-1 Niek

Rode kaarten

1 (2x geel) speler SBV

OKSV speelt vooral na rust een redelijk goede pot en wint afgetekend met 13-1 van Sport Brengt Vreugde uit Haren.

De speler die het meest in het oog sprong was aanvoerder Niek, die als middenvelder maar liefst 7x doeltreffend was. Dit was het hoogtepunt van een wedstrijd die verder niet al te veel hoogtepunten kende.

Vooral voor rust hadden we moeite om in ons spel te komen. Het veldspel was te passief, te voorspelbaar en te onnauwkeurig om lekker te kunnen voetballen. De door Roel gemiste penalty (in de 9e minuut bij een 1-0 stand) en het tegendoelpunt waren illustratief. Het was voetbal zonder `ballen´.
Na rust was het allemaal beter. Er kwam wat meer schwung in de ploeg, waardoor er meer balbezit was en het aantal uitgespeelde kansen aanmerkelijk toenam. Met name Rick Reijs en Perr stonden vaak aan de basis van goede aanvallen. De eindstand had nog hoger kunnen uitvallen, maar het vizier van de voorwaartsen stond niet altijd op scherp.
Volgende week spelen we uit tegen Cito uit Oss.
Het zou mooi zijn wanneer we dan wel in staat zijn om een hele wedstrijd goed te spelen.

De wedstrijd OKSV A1-SBV A1 eindigde in: 13-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV A1 wordt gespeeld uit tegen Cito A1 op 20 september 2008. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.