52' 6-0 Johan
58' 7-0 Johan
77' 8-0 Ted
86' 8-1 TOP

OKSV A1 speelt beste wedstrijd van het seizoen en wint zeer overtuigend van TOP A3: 8-1

Na de met grote cijfers gewonnen, maar slecht gespeelde wedstrijd van vorige week was het vandaag zaak om een goede wedstrijd te spelen. De tegenstander uit Oss moest vanaf meet af aan voelen wie er de baas was vandaag! Goed en scherp positiespel zou de basis moeten zijn. De training van afgelopen donderdag moest een goed vervolg krijgen.

Alles wat vorige week niet goed was, was vandaag bij vlagen perfect. Scherpte in de duels, goed positiespel, nauwkeurigheid in de passing en efficiëntie in de afronding. Wie de baas was? Nou, dat was overduidelijk!
Omdat de tegenstander uit Oss ook een voetballende (en sportieve!!) ploeg was, kregen we de kans om te laten zien dat we goed kunnen voetballen.
Johan had zijn vizier op scherp vandaag, want hij scoorde maar liefst 5 maal (3x voor en 2x na rust) en liet weinig kansen onbenut. De rest van het team speelde, met name voor rust, in een hoog tempo en er werden redelijk veel kansen gecreëerd. Vooral Perr was met een paar listige steekpassjes goed op dreef en had daarmee een belangrijk aandeel in de winst. En zonder zelf te scoren was hij daarmee erg belangrijk.
Rick Reijs speelde, sinds lange tijd, weer als vanouds en wist met een bekeken schuiver het net te vinden. En ook Tymon(tsjoek) was met zijn 2-0, een rebound van de paal, belangrijk bij het opvoeren van de score.
TOP wist daar voor rust één kans tegenover te zetten. Na mistasten van ons centrale duo, moest Sjoerd handelend optreden (was ook meteen de laatste keer) en dat deed hij uitstekend.
In de rust was er terechte tevredenheid over het vertoonde spel. 'Gewoon doorgaan' was dan ook het devies.
Na rust was het vertoonde spel iets minder, maar nog altijd ruim voldoende. Johan sloeg nog 2 maal toe en ook Ted kwam voor de eerste keer dit seizoen (koppend) tot scoren.
De tegentreffer 4 minuten voor tijd, was een slordigheidje en daarmee het enige smetje op een goede wedstrijd. Doordat er enkele goede kansen om zeep werd geholpen en Erwin en Johan ook nog de paal troffen, eindigde de wedstrijd niet in de dubbele cijfers.
Al met al een uitstekende generale voor de wedstrijd van volgende week. Die moet gewonnen worden!! We hopen dan ook dat er volgende week veel mensen met ons naar Megen gaan, om ons te steunen.

De wedstrijd OKSV A1-TOP A3 eindigde in: 8-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV A1 wordt gespeeld uit tegen Ulysses A1 op 22 november 2008. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.