Roel

Wissels

Job voor Tymon
Jasper voor Rick

OKSV A1 en Fc De Rakt A1 spelen een spannende, goede wedstrijd en zijn na 90 minuten volledig in balans: 0-0.

Het doel om koploper te blijven is (waarschijnlijk) niet gelukt, maar op basis van de kansen in de tweede helft maakte OKSV nog het meeste aanspraak op de 3 punten. Objectief gezien verdiende de wedstrijd echter geen winnaar.
In het eerste deel van de wedstrijd was De Rakt de betere ploeg. OKSV had moeite met de doorkomende mensen vanuit het middenveld, waardoor De Rakt een veldoverwicht had. Dit leidde in de 11e en 15e minuut tot 2 uitgespeelde kansen, maar goed ingrijpen van Ted bij de eerste en van Sjoerd bij de tweede kans, voorkwam een achterstand.
OKSV had daar voor rust aanvallend weinig tegenover te zetten. Er waren twee situaties, een handsbal en een overtreding op Johan, die misschien een penalty hadden kunnen opleveren, maar dat was niet het geval. Na ongeveer 20 minuten kreeg OKSV meer controle op het middenveld en dus over de wedstrijd. Dit leidde tot een boeiend schouwspel, maar tot grote kansen kwam het na het niet meer.
Na rust was het beeld niet veel anders. Beide ploegen 'stonden' goed, waardoor het moeilijk was om kansen te creëren. Desondanks kreeg OKSV na rust 4 goede mogelijkheden om de wedstrijd te beslissen. Roel wist in de 48e en 92e minuut in één-tegen-één-situaties met de keeper niet tot scoren te komen. En in de 75e minuut hadden we ronduit pech toen een prima aanval, via Erwin en Perr, bij Roel terecht kwam en hij de bal hard op de kruising schoot. De rebound kwam bij Perr, maar die kreeg niet de tijd om tot een goed schot te komen. En drie minuten voor tijd kopte een compleet vrijstaande Niek, enigszins gehinderd door Ted, uit een corner naast. Fc De Rakt kon daar na rust aanvallend niets tegenover zetten en creëerde geen enkele kans.
Na het laatste fluitsignaal had iedereen een dubbel gevoel. Van de ene kant was men tevreden met het gelijke spel, maar aan de andere kant hadden we de beste kansen op de overwinning laten liggen. Helaas!
Wanneer we de komende 5 wedstrijden winnen, de op één na laatste wedstrijd is tegen onze belangrijkste concurrent Ulysses, bestaat de kans dat we winterkampioen worden.
Na de wedstgrijd van vandaag kunnen we concluderen dat we een goede wedstrijd hebben gespeeld, zijn we nog steeds ongeslagen en hebben we in ieder geval een keer 'de nul' gehouden.
Volgende week naar Nuland. Tot dan?!?

De wedstrijd OKSV A1-FC de Rakt A1 eindigde in: 0-0.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV A1 wordt gespeeld uit tegen Nulandia A3 op 1 november 2008. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.