Logo OKSV

KNVB: 'Uitstel invoering DWF categorie B veldvoetbal'

21 feb 2013

De KNVB heeft besloten de ingebruikname van het digitale wedstrijdformulier (DWF) in de categorie B van het seniorenveldvoetbal tot nader order uit te stellen.

In samenspraak met onze IT-partner Sportlink Services is vastgesteld, dat er een risico is dat de huidige stabiliteit van het Sportlink systeem in gevaar kan komen als het DWF ook in de categorie B gebruikt gaat worden.

Sportlink Services is de afgelopen maanden erg druk geweest met het technisch anticiperen op de grote intensivering van het DWF-gebruik. Helaas is in het eindstadium dit risico aan het licht gekomen, waardoor de KNVB heeft besloten de invoering voor onbepaalde tijd uit te stellen.

De KNVB beseft dat dit uitstel voor veel verenigingen een teleurstelling kan zijn, maar is van mening dat een niet goed functionerend systeem tot meer ongemak zal leiden.

Het genomen besluit heeft geen gevolg voor de geplande instructiebijeenkomsten DWF. Hetzelfde geldt voor het aanmaken van de bondsteams categorie B seniorenveldvoetbal. De verenigingen worden hier vanaf volgende week op geattendeerd.

Het streven is nog steeds om het DWF dit seizoen in categorie B seniorenveldvoetbal uit te leveren.

Zodra er nieuws is over de aangepaste planning wordt de informatie hierover verstrekt. Zoals gezegd gaan alle geplande informatiebijeenkomsten DWF categorie B gewoon door.

Bron: Website KNVB

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 2 en OKSV 3 nieuws :

Meer OKSV 2 en OKSV 3 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2019 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps