Logo OKSV

KlikSport: 'Wil Janssen abrupt gestopt in Boerdonk'

11 okt 2011

BOEKEL – Trainer Wil Janssen is met onmiddellijke ingang gestopt bij voetbalclub Boerdonk. Vorige week donderdag gaf hij dat aan het Boerdonkse bestuur te kennen. Janssen was bezig aan zijn tweede seizoen bij de ploeg van de Kerveheester.

Zondag verloor Boerdonk met 0-8 van kampioenskandidaat FC Uden. Dit was al zonder Janssen die de donderdag vooraf al zijn tas had ingeleverd. Janssen die eerder een blijvertje was bij Heeswijk, Volkel en Juliana vertrok ook eerder bij MVC twee seizoenen geleden.

Knoop doorhakken
Janssen: “Het bestuur van Boerdonk benaderde mij twee jaar geleden om daar trainer te worden. We hebben ambities om een klasje hoger te spelen was het verhaal. Dat stond me aan en ze kwamen mij over als eerlijke aardige mensen, wat ik overigens nu nog vind. Maar dat verhaal dreigde langzaam te doven. Ik stond met regelmaat met zes man op de training. Spelers meldden niet af en zoals meer van die dingen. Daar kan ik niet mee werken. Heb het nog even aangekeken, maar het verbeterde niet. Dan moet je de knoop doorhakken. Daar blijven had met mijn opvattingen over voetballen en trainen geen zin. Ik zeg niets van de club ze zijn me alles nagekomen. En heel aardige mensen met veel enthousiaste vrijwilligers. Jammer dat het zo is moeten lopen.”

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps