Logo OKSV

Verslag van het jeugdweekend

10 mei 2004

Weekend jeugd OKSV

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 mei is het 2-jaarlijkse weekend voor de jeugd van OKSV georganiseerd. Een samenwerking van het jeugdbestuur met de supportersvereniging heeft weer een mooi evenement opgeleverd. Het jeugdbestuur onder leiding van Peter en Wies hebben voor de algemene zaken gezorgd en de supportersvereniging hebben een avond- en middagprogramma verzorgd.
Op vrijdagavond hebben de talenten van OKSV onder leiding van de trainer van OKSV1 (Dorus Kuipers) een trainingssessie afgewerkt. Grote spelbreker hierin was helaas het weer. Ook de smokkeltocht die later op de avond plaatsvond, viel volledig in het water. Rond de klok van 23.00 uur werd besloten om de tocht af te blazen omdat iedereen klieder kletsnat was geregeld. Jammer, want iedereen had erg veel plezier tijdens de tocht.
Op zaterdag werkte het weer gelukkig wel mee en werden voor de middag voetbalwedstrijden gespeeld, onder begeleiding van het jeugdbestuur met de jeugdleiders. Na deze inspannende ochtend kon iedereen in de kantine genieten van het lekkere eten dat Hannie en Wilma hadden klaargemaakt.
Na de middag moest iedereen 10 spelletjes afwerken die zowel met kracht, snelheid als balcontrole te maken hadden.
Na een paar uur strijd zijn de prachtige bokalen als volgt verdeeld:

F1
1e Bram van de Berg
2e Remco van de Berg
3e Jurr Hidding

F2
1e Tim Reijs
2e Jesper v Griensven
3e Dirk van de Berg

E1
1e Job van de Loop
2e Rene Donkers
3e Mark vd Akker

D1
1e Perr Hidding
2e Luuk van Dinther
3e Rick Reijs

B1
1e Bart Vos
2e Mark Reijs
3e Martijn van de Laar

Om de tijd op te vullen die nodig was om de punten allemaal op te tellen werd een nieuw spel gespeeld: het paard en ruiter spel. De E en F vochten gemengd onder elkaar om de eer die werd gewonnen door Kevin van de Akker en Joris van Poppelen.
Bij de D en de B werd het paard en ruiter spel gewonnen door Bart Vos en Rick Reijs.
Het hele weekend was ondanks het slechte weer op vrijdagavond erg geslaagd. Verder willen we alle vrijwilligers bedanken die geholpen hebben om deze dag te doen slagen. Bij het naar huis gaan kreeg iedereen nog een herinneringsvaantje aan het weekend van de supportersclub.

Bestuur supportersvereniging OKSV

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps