Logo OKSV

Hoe is het met… Vincent Spaan ???

21 nov 2006

Net voordat de scheidsrechter voor de rust wilde fluiten op zondag 8 oktober in de uitwedstrijd tegen Ulysses 1 verdraaide Vincent Spaan zijn knie. Na deze wedstrijd is naar een vrouwelijke sportarts gegaan, die meteen vaststelde dat zijn voorste kruisband niet goed meer is.

Eigenlijk zijn de problemen vorig seizoen al begonnen. “Ik ben vorig seizoen in de nacompetitiewedstrijd in Haren uitgevallen, de huisarts zei toen dat ik mijn meniscus had beschadigd en dat het met rust zou overgaan.”, aldus Vincent. Na deze wedstrijd was het ook zomerstop, dus dat kwam op het goede moment.

De linksback van het eerste elftal vervolgde: “Voetballen komt er voorlopig niet meer van, en misschien wel helemaal niet meer.” De sportarts liet namelijk weten dat doorvoetballen het risico zou vergrootte dat de kruisband helemaal zou afscheuren en dat hij er dan een jaar zoet mee zou zijn.

“Nu heb ik oefeningen meegekregen om m’n knie wat sterker te maken, en ga naar de fysio voor mijn knie. Misschien dat als de rest van de knie sterker is dat het voetballen dan minder risicovol wordt, en dat ik het dan weer kan proberen, maar voorlopig houd ik daar geen rekening mee.”, aldus Vincent.

Vincent Spaan, namens OKSV.
Beterschap en sterkte met het herstel!

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps