Logo OKSV

Voorbeschouwing: Bekerwedstrijd Heeswijk C1 - OKSV C1

Kom de jongens aanmoedigen in en tegen Heeswijk

13 okt 2006

Morgen, 14 oktober 2006, wordt om 13:00 uur afgetrapt voor de wedstrijd Heeswijk C1 - OKSV C1 op het sportpark De Ballendonk in Heeswijk. Deze wedstrijd is in de tweede KNVB-bekerronde voor C-Junioren. De winnaar van deze wedstrijd gaat door naar de volgende ronde.

In de eerste ronde versloeg OKSV C1 nog redelijk makkelijk Achilles Reek C1, Excellent C2CO en FC Uden C2. Alle drie de confrontaties werden geworden en er werd maar liefst 34 keer gescoord. De uitschieter in deze ronde was de thuiswedstrijd tegen het tweede C elftal van FC Uden. Deze wedstrijd werd namelijk met maarliefst 21-1 gewonnen.

Ook Heeswijk C1 had het in de eerste ronde vrij eenvoudig. Het eerste C elftal van Heeswijk versloeg EVVC C1, Maaskantse Boys C1 en SDDL C1. In de drie gewonnen wedstrijden werd 36 keer gescoord en werd er maar 1 tegendoelpunt geďncasseerd.

De verwachting is wel dat het voor OKSV C1 een lastige middag zal gaan worden. Heeswijk staat namelijk op de eerste plaats in hun competitie in de tweede klasse, terwijl OKSV C1 op een vierde plaats in de derde klasse te vinden is.

Jeroen Ermers liet in een korte reactie weten dat de C1 van de groenzwarte uit Overlangel niet op volle oorlogssterkte kan aantreden. “Sjouke is namelijk op vakantie en Jarno is geblesseerd aan de lies en heeft al weken niet getraind. Van Frank is het meespelen ook onzeker, dus misschien hebben we een ook een keepersprobleem. ” aldus de trainer/coach van OKSV C1. Hierna vervolgde hij zijn reactie met “Het zou dus zomaar kunnen dat we 3 van de 14 spelers missen. Lastig klusje dus.”

Deze bekerwedstrijden zijn toch aparte wedstrijden en die worden niet op papier gewonnen.

OKSV C1 succes morgen en zorg dat jullie de volgende ronde halen....


Laatste wedstrijd tegen Heeswijk door OKSV C1:
8 feb 2003 Heeswijk C2 - OKSV C1 0-2 (Competitie 2002/2003)Accomodatie Heeswijk:   Tenue Heeswijk:
Naam:De Ballendonk te Heeswijk Shirt:blauw
Adres:Droevendaal 6 Broek:wit
Postcode/Plaats:5473 BH HEESWIJK-DINTHER Kousen:blauw/wit

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2020 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps