Logo OKSV

Verslag feestavond 2006

19 jun 2006

Afgelopen zaterdag is het seizoen 2005-2006 feestelijk afgesloten. Op het hoofdveld was een feestje georganiseerd door de supportersvereniging voor alle supporters van OKSV. Rond de klok van acht uur begon het feestje waarbij er aan eten en drinken geen gebrek was. Voor het eten werd een kort spelprogramma afgewerkt, hierbij werd de kennis van de gasten over het heden en verleden van het WK voetbal getest. Verder werd er een krantenspel gespeeld. Kwismaster Jeroen stelde vragen over van allerlei dingen die in een aantal kranten kon worden opgezocht.

Meteen na het (korte) spelletje kon er gegeten worden en het smaakte allemaal prima. Het was een gezellig samenzijn rond de tent en de bbq, helaas werd het rond middernacht wel wat frisser. Het bestuur had nog een leuke attentie voor de spelers en begeleiders van OKSV1, nm voor iedereen een bokaaltje als herinnering aan de promotie naar de 5e klasse

De opzet van ons was om een nieuwe traditie in het leven te roepen en de eerste stap hierin is gezet. Gezien de enthousiaste reacties van iedereen lijkt de opzet geslaagd en kunnen we volgend jaar weer met zín allen een nieuw feestje bouwen.

Iedereen een fijne vakantie toegewenst en tot volgend seizoen!!!!!!

Bestuur supporters vereniging OKSV

Klik hier voor alle foto's van de feestavond

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2019 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps