Logo OKSV

Getergde Hans van Griensven faalt tijdens penaltybokaal

22 mei 2006

Nadat het zaterdagmiddagprogramma van het jeugdweekend compleet verregende en werd afgelast is op het hoofdveld een penaltybokaal georganiseerd door Hans van Griensven. Deze zichtbaar getergde speler was de opmerkingen over zijn voetbalverleden meer dan zat en daagde de overgebleven groep in de kantine uit om penalty te gaan nemen. Pieter van Poppelen nam (op zijn favoriete schoeisel) plaats in de goal en de strijd kon beginnen.

De gebroeders Reijs zorgden voor een enorm spektakel door steevast na iedere penalty een rugschuiver uit te voeren. Willy raakte hierbij enigszins geblesseerd maar kon na veel gezucht en gesteun toch verder. Ronald Reijs deed het veel beter en zorgde voor een koude douche voor Pieter door de bal in de plas recht voor hem te schieten.

Uiteindelijk kwam de terechte winnaar naar voren: hij miste geen enkele penalty en is toevallig ook nog voorzitter van de supportersvereniging van OKSV.

Een nieuw traditie is geboren en volgend jaar zal Hans van Griensven weer een bokaal organiseren. Hans bedankt!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2018 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps