Logo OKSV

Kliknieuws: Manders (OKSV): 'Ik loop niet weg voor de verantwoordelijkheid'

09 okt 2020

OVERLANGEL | Het was een opmerkelijk nieuwsbericht vorige week bij OKSV. De vijfdeklasser uit Overlangel nam al na twee competitiewedstrijden afscheid van trainer Fred Donkers omdat 'de selectie een andere behoefte had dan deze trainer kon invullen'. Als tijdelijke opvolgers zijn Dirk-Jan Manders en Jeroen Ermers aangesteld. Alhoewel tijdelijk?

Manders en Ermers gaan de trainingen leiden, Manders neemt de wedstrijdbegeleiding op zich samen met de huidige leiders. Ermers is dit seizoen gestart als keeperstrainer van de selectie. Manders was van 2009 tot 2012 al hoofdtrainer van OKSV, waarna hij een wat minder succesvol jaar kende bij DAW 2. Daarna stopte hij met zijn trainerscarrière. "Ik heb zowel als speler en trainer een mooie tijd gehad bij OKSV en was graag doorgegaan. Helaas werd er door de club een andere keuze gemaakt. Ik zie dit als een herkansing."

Verantwoordelijkheid
OKSV gaat de komende tijd een profielschets opstellen voor de nieuwe hoofdtrainer. Of blijft het interim-duo de rest van het seizoen aan? "Ik ben een clubman en wilde OKSV graag helpen. Met veel enthousiasme ben ik hierin gestapt. Hoe en voor welke periode we verder gaan, is nog niet besproken. Ik zeg wel eerlijk dat ik niet wegloop voor de verantwoordelijkheid. Als de spelersgroep uitspreekt graag door te gaan, dan sta ik er voor open."

Verbeterpunten
De eerste wedstrijd onder de hoede van Manders werd verloren van Ruwaard. Na een 2-0 achterstand kwam zijn ploeg terug tot 2-2, maar uiteindelijk viel nog de 3-2. "We hadden door moeten drukken en Ruwaard bij de strot kunnen pakken. Het ontbrak echter aan scherpte. Ik heb de nodige verbeterpunten gezien, maar ook zeker aanknopingspunten."

Bron: Kliknieuws.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps