Logo OKSV

Kliknieuws: 'Terugblik op eerste competitiehelft vijfde klasse C'

30 dec 2019

BZS is de grote favoriet om kampioen te worden in de vijfde klasse C. Of kan SBV voor een stunt zorgen? De Osse ploegen vallen vooralsnog tegen.

SBV-trainer John Putters gaf onlangs aan dat het doel in de tweede competitiehelft duidelijk is. "We gaan voor het kampioenschap. Het gat met BZS is zeven verliespunten, maar die moeten ook maar alles zien te winnen." Voorlopig hoeft BZS geen zorgen te maken, maar in de voetballerij zijn wel gekkere dingen gebeurd.

OKSV
De titel is geen optie meer voor OKSV. Wel gaat de ploeg van trainer Fred Donkers voor een plekje in de nacompetitie. Na twee 4-1 nederlagen op rij wil Donkers dat zijn spelers daarvan leren. "We moeten er mee leren leven en dit meenemen naar de tweede seizoenshelft. We willen dan weer veel punten gaan pakken."

Maaskantse Boys
Het verhaal voor OKSV kunnen we kopiŽren voor Maaskantse Boys. "Ik ben niet ontevreden over de eerste competitiehelft, maar de uitschieters naar beneden moeten eruit", aldus trainer Maurizio Atzeni.

RK DESO
RK DESO toonde voor aanvang het seizoen torenhoge ambities. De Ossenaren wilden kampioen worden. Die ambitie kon al snel de ijskast in. De Osse ploeg staat negende en kan het seizoen zonder enige druk uitvoetballen. Trainer Stan Vos: "Ik kijk met gemengde gevoelens terug op de eerste competitiehelft. Vooral omdat we onnodig punten hebben laten liggen omdat we veel kansen misten. De laatste wedstrijd viel het kwartje wel onze kant op. We kunnen het iedereen lastig maken en dat hebben we ook laten zien."

Ruwaard
Net als DESO had ook Ruwaard andere verwachtingen van dit seizoen. Niet dat ze uitspraken dat ze kampioen wilden worden, maar met een aantal versterkingen hoopten ze wel een rol betekenis te kunnen spelen. De prestaties vallen echter tegen. Met de huidige elfde plaats mag niemand tevreden zijn. De Osse club heeft echter de kwaliteiten om na de winterstop te stijgen op de ranglijst. Al heeft dat veel te maken met de mentaliteit binnen de groep.

MOSA'14
Met een erg jonge groep heeft MOSA'14 nog geen indruk kunnen maken. Trainer Peter van Orsouw is nieuw bij de club, maar succesvol is hij nog niet. Slagen de Oijenaren er in 2020 wel in om een wedstrijd te winnen?

Vijfde klasse C:
1. BZS 11-31
2. SBV 12-27
3. Hedel 12-27
4. OKSV 12-23
5. Maaskantse Boys 12-22
6. DSS'14 10-17
7. Ophemert 11-17
8. HRC'14 11-14
9. RK DESO 12-14
10. SCZ 11-10
11. Ruwaard 11-7
12. RKVSC 10-3
13. Wadenoijen 11-3
14. MOSA'14 9-2

Bron: Kliknieuws.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps