Logo OKSV

70 Jaar OKSV

1 okt 2019

We kunnen terugkijken op een fantastisch jubileumweekend!

Om te beginnen hebben we op 1 september, de oprichtingsdag, Harry Manders mogen huldigen met z'n 70-jarig lidmaatschap. Dit met een mooie karikatuur, vaantje, en bloemen. Natuurlijk mocht de taart met felicitatie en logo niet ontbreken. Tijdens ons bezoek hebben we samen nog ons clublied gezongen, ‘zwarte broek en groene trui'. Een bijzonder moment!

Harry, nogmaals gefeliciteerd!

Op zaterdag 7 september zijn we gestart met een onderling toernooi, met tussendoor de penaltybokaal voor de senioren en aansluitend de penaltybokaal voor de jeugd. We hebben gebruik gemaakt van een goed verzorgde BBQ met aansluitend een feestavond voor alle oud-leden/leden.

Op zondag hebben we genoten van een overheerlijke brunch in de mooie gezellige feesttent! Tijdens ons gezellig samenzijn was er ook nog een gastoptreden van een tonprater met een mooie act. De supportersclub had weer flink uitgepakt met een luchtkussen en stormbaan voor de jeugd. Tevens kon de aanwezige jeugd gebruik maken van de gesponsorde snack en friet.

Hierbij willen wij iedereen bedanken voor de bijdrage, waardoor we het 70 jarig jubileum op deze manier hebben kunnen vieren, op naar de 75!

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps