Logo OKSV

KlikSport: '5I: Veel doelpunten tijdens start '

07 sep 2015

Herpinia is de vijfde klasse I begonnen met een 1-7 overwinning op MOSA'14. Nog meer doelpunten vielen in 't Oventje, waar VCO met 1-10 klop kreeg van Vorstenbossche Boys. Ook SCV'58 (4-1 tegen Ulysses), Maaskantse Boys (2-0 tegen Ruwaard) en Ravenstein (2-0 tegen GVV'57) pakten drie punten. SBV en Achilles Reek speelden met 2-2 gelijk.

Herpinia was duidelijk een maatje te groot voor MOSA'14. Rick Staassen (drie), Ivo van Aalst (twee), Jelco Danen en Rody Megens zorgden voor zeven Herpense treffer. Rens van den Heuvel maakte vanaf de strafschopstip de 1-4. Herpinia-trainer Niek Nelissen: "We hebben zo'n vijftien kansen gehad en zeven keer gescoord. De ploeg heeft prima voetbal laten zien. En ondanks de ruime nederlaag vond ik MOSA'14 best een leuke ploeg. Die gaan nog veel punten pakken dit seizoen."

Mooie start SCV'58
SCV'58 begon de competitie met een ruime 4-1 winst op Ulysses. De Megenaren namen wel de leiding, maar een eigen doelpunt zorgde voor de 1-1 ruststand. In het tweede bedrijf zorgden Pascal van Thiel en Roby Arts (twee) tussen de 65ste en 75ste minuut voor de 4-1 eindstand. Volgens SCV'58-trainer Jeroen Denissen op basis van de tweede helft een dikverdiende overwinning. "De eerste helft was matig van onze kant. In de tweede helft hebben we laten zien dat we goed kunnen voetballen en werken. Dat is de basis voor een mooie start." Volgende week spelen de Velpenaren de derby tegen GVV'57.

Monsteroverwinning Vorstenbossche Boys
VCO is teruggekeerd met een eerste elftal, maar zal het waarschijnlijk nog lastig krijgen om veel wedstrijden te gaan winnen. De openingswedstrijd tegen Vorstenbossche Boys werd namelijk met 1-10 verloren. Jordy van Kessel maakt er vijf, Wesley Dekkers drie en ook Jordy van Heeswijk en Rick van Cleef scoorden. Vorstenbossche Boys-trainer Ruud Fleskens spreekt van een leuke wedstrijd met een leuke tegenstander. "Die gasten maken de 1-10 en dan zie je echte vreugde. Ze hebben de koppen nooit laten hangen en zijn sportief blijven spelen."

Achilles Reek komt terug in Haren
SBV leek tegen Achilles Reek op weg naar een eenvoudige zege. Na 45 minuten stond de ploeg van trainer Eric van Vugt met 2-0 voor dankzij goals van Aron Hoefnagels en Jordy van Outvorst. Na rust liet de bezoekende club echter zien niet voor niets de kleine reis te hebben gemaakt. Rob van der Wijst tekende vanaf elf meter voor de gelijkmaker, Bas Linders bracht beide ploegen op gelijke hoogte.

Ravenstein stabiel
Ravenstein wil verder gaan met de goede prestaties die het vorig seizoen in de tweede competitiehelft neerzette. Tegen GVV'57 was de start in ieder geval veelbelovend. Sjoerd van Haeren, overgekomen vanuit de jeugd, kroonde zich tot man of the match. Hij gaf een assist op doelpuntenmaker Lars van Kan en maakte zelf de 2-0. Ravenstein-trainer Gerrit Smits. "We spelen vanuit een goede organisatie. Van daaruit kijken we of een overwinning over de streep kunnen trekken. Onze speelwijze levert nu in ieder geval direct resultaat op en beginnen we in tegenstelling tot vorig seizoen goed aan de competitie."

Driepunter Maaskantse Boys
Maaskantse Boys is de competitie gestart met een 2-0 overwinning op sv Ruwaard. Good old Jochem Donkers opende al vroeg de score en vlak voor tijd was de verdubbeling een feit.

Uitslagen vijfde klasse I:
-MOSA'14 - Herpinia 1-7
-VCO - Vorstenbossche Boys 1-10
-Ravenstein - GVV'57 2-0
-Maaskantse Boys - Ruwaard 2-0
-SCV'58 - Ulysses 4-1
-SBV - Achilles Reek 2-2

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps