Menu
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg

Supportersvereniging OKSV

InDeWandelgangen: 'Irene wint nacompetitie van SCV'58 en OKSV'

19 mei 2015

V.V. Irene heeft beide wedstrijden van de nacompetitie gewonnen. Na de 4-0 op eigen veld tegen OKSV werd zondag met 1-3 gewonnen van SCV’58. De ploeg mag zich nu gaan opmaken voor een beslissingsduel om versterkte promotie naar de Vierde klasse.

Even leek het in Velp nog spannend te worden toen SCV snel de voorsprong nam. Luttele minuten later was het echter Nick Vliegenthart die met de gelijkmaker de rust en het vertrouwen terug bracht. Vijf minuten later was het Sven Vonk die scoorde en even later via een Velpse verdediger de eindstand zelfs op 1-3 bracht.

In de tweede helft was de spanning weg want het was duidelijk wie de betere ploeg was. Op 31 mei kan Irene nu geschiedenis gaan schrijven. Als de wedstrijd tegen vijfdeklasser SCMH wordt gewonnen, dan is promotie naar de vierde klasse KNVB een feit. Dit zou een unicum zijn. Omdat de zesde klasse KNVB wordt opgeheven krijgen de kampioen (SIOL) en winnaar van de nacompetitie (Irene) de kans tegen de winnaars van de nacompetitie vijfde klasse te strijden om een plaats in de vierde klasse KNVB. De wedstrijd tegen SCMH zal plaatsvinden op een neutraal veld. Irene heeft nog twee weken om zich voor te bereiden en om een attractief programma te organiseren.

Bron: InDeWandelgangen

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...

© Copyright 2001-2024 - Privacyverklaring
Gemaakt door: Chris Kamps
De website wordt
gesponsord door:
15 apr 2024 - 18:00
Open training bij Herpinia (4 t/m 6 jaar)
Meer informatie Meer informatie over: Open training bij Herpinia (4 t/m 6 jaar)
20 apr 2024 - 18:00
Autopuzzeltocht 2024
Meer informatie Meer informatie over: Autopuzzeltocht 2024
De website wordt gesponsord door:

Gecertificeerd inspectiebureau - Begeleiding in kwaliteitszorg