KlikSport: '6D: SCV'58 maakt er vijf tegen Menos'

30 mrt 2015

SCV'58 heeft door de 5-0 overwinning op Menos goede papieren om vierde te worden in de zesde klasse D. Andere concurrenten voor die positie zijn De Willy's en Achilles Reek. Die ploegen speelde 3-3 tegen elkaar. Middenmoters Astrantia en SBV speelden ook gelijk: 2-2.

Binnen een half uur was de wedstrijd tussen SCV'58 en Menos al beslist. Pascal van Thiel had er toen al twee goals in liggen en ook Tomas Raaijmakers scoorde. In de tweede helft was door het slechte veld goed voetbal onmogelijk. De bezoekers kregen een kansje op de eretreffer, maar dat was ze niet gegund. Uiteindelijk liep de thuisploeg van trainer Jeroen Denissen uit naar 5-0 door opnieuw Van Thiel en Jaimy van Eck.

Gelijkspel in Wilbertoord
De Willy's en Achilles Reek moesten genoegen nemen met een punt. De bezoekers kwamen al vroeg in de wedstrijd op voorsprong door Willem van Kreij, maar na een half uur volgde het antwoord van Sjoerd Elbers. Kort voor rust volgde door Bas Linders een nieuwe voorsprong, maar snel na rust werd het door Bart Derks opnieuw gelijk. Na een uur spelen nam de thuisploeg de leiding. Wouter Klaassen was het die zijn naam als goalgetter waarmaakte. Achilles Reek vond vervolgens dat het werd benadeeld door de grens- en scheidsrechter, maar maakte een kwartier voor tijd nog wel de gelijkmaker door Hans van der Doelen.

Astrantia wint niet
Astrantia kwam zowel voor als na rust op voorsprong tegen SBV. Twee keer werd echter de voorsprong teniet gedaan. Eerst door Berry Knipping, tien minuten voor tijd door Rob Hoefnagel.