Voorbeschouwing: OKSV 1 - SCV'58 1

50.00% denkt aan een overwinning voor OKSV 1

15 dec 2005

De competitiewedstrijd OKSV 1 - SCV'58 1 staat komende zondag, 18 december 2005, om 14:30 uur op het programma. Deze wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter C.J.W. Tak. De wedstrijd wordt gespeeld op het Voetbalveld van O.K.S.V. in Overlangel. Deze wedstrijd werd eerder dit seizoen, 6 november 2005, nog gestaakt bij een 1-1 stand, doordat Joao Pedro, speler van SCV'58 1, door een ongelukkig overtreding zijn been brak. Met nog zeven minuten te spelen in de eerste helft, wordt de wedstrijd uitgespeeld.

Exact 1/2 (50.00%) van de Langelse bookmakers denkt aan een overwinning van OKSV 1. Ongeveer 21 procent (21.43%) van de OKSV supporters verwacht dat de drie punten niet zijn voor OKSV 1 en ruim een kwart (28.57%) voorspelde een gelijkspel van OKSV's eerste elftal.

Wanneer er gekeken wordt naar de competitiestand, dan is te zien dat het eerste van OKSV onder SCV'58 1 staat op de huidige ranglijst. het eerste elftal van OKSV staat op de 10e plaats, terwijl SCV'58's eerste elftal op de 7e plek te vinden is. Momenteel is het verschil maar 4 punten, maar OKSV 1 heeft wel 1 wedstrijd minder gespeeld dan het eerste van SCV'58.

Als het doelsaldo erbij genomen wordt, is te zien, dat het doelsaldo van OKSV 1 beter is. het eerste elftal van OKSV heeft namelijk een doelsaldo van -5, terwijl het SCV'58 1-doelsaldo -12 is. Een verschil dus van 7 doelpunten.

Aanvallend gezien is OKSV's eerste elftal productiever geweest dan SCV'58 1, omdat ze tot nu toe 19 doelpunten in 11 wedstrijden hebben gescoord. Een gemiddelde dus van 1.73, terwijl het gemiddelde van het eerste van SCV'58 1.25 gescoorde doelpunten per wedstrijd is. Ze vonden namelijk in 12 wedstrijden nog maar 15 keer het net van de tegenstander. Wanneer er gekeken wordt naar de verdediging, dan lijkt de verdediging van OKSV 1 beter dan die van het eerste elftal van SCV'58, omdat ze tot nu toe 24 doelpunten in 11 wedstrijden tegen hebben gehad. Dat is een gemiddelde van 2.18 doelpunten per wedstrijd, terwijl het gemiddelde van SCV'58's eerste elftal 2.25 tegendoelpunten per wedstrijd is. Ze lieten namelijk in 12 wedstrijden al 27 keer tegen scoren.

Op basis van doelsaldo's en gespeelde wedstrijden zou statistisch gezien de uitslag kunnen worden: 1 - 1

Competitiestand: Elftal G W GL V P DPV DPT PM