Logo OKSV

KlikSport: '5H: Interessante topper in Vianen'

28 nov 2013

OSS - De strijd om de titel in de vijfde klasse H ligt helemaal open. Ravenstein is koploper, maar voelt de hete adem van Heijen, Vianen Vooruit en De Zwaluw in de nek.

Ravenstein treft zondagmiddag Gassel. Laatstgenoemde ploeg won afgelopen zondag met 0-3 van OKSV en doet goed mee in de middenmoot. Ravenstein kan zich geen puntenverlies veroorloven en gaat voor de volle winst.

Topper
Heijen en Vianen Vooruit spelen dé topper van het weekend. De verliezer moet voorlopig de titelaspiraties even in de koelkast zetten. De winnaar doet nog volop mee. Vianen Vooruit speelde afgelopen met 2-2 gelijk tegen HBV. De gelijkmaker viel echter pas in de extra tijd. "Onze doelstelling was om in te lopen op koploper Ravenstein en dat is gelukt", vertelde Vianen Vooruit-trainer Dennis Kroes na afloop.

HBV werd al genoemd en die ploeg krijgt zondag De Zwaluw op bezoek. De formatie uit Oeffelt was bezig aan een indrukwekkende opmars, maar afgelopen zondag viel het ene puntje tegen Ulysses (2-2, red.) toch wat tegen. Worden er zondag wel drie punten in Beers bijgeschreven?

Hekkensluiter
Onderin wordt na 16.15 uur duidelijk wie er hekkensluiter wordt/blijft. GVV'57, met drie punten, ontvangt SIOL, dat onderaan staat met één punt. Ulysses kan afstand nemen van de onderste plekken als er zondag wordt gewonnen van Maaskantse Boys. Een interessante streekderby, waarbij de bezoekers bij winst 'gewoon' meedraaien in de subtop. Dat laatste is ook het geval bij Estria, dat een thuiswedstrijd speelt tegen OKSV.

Programma vijfde klasse H:
-HBV - De Zwaluw
-Ravenstein - Gassel
-Ulysses - Maaskantse Boys
-Vianen Vooruit - Heijen
-Estria - OKSV
-GVV'57 - SIOL

Stand vijfde klasse H:
1. Ravenstein 9-22
2. Heijen 10-21
3. Vianen Vooruit 9-19
4. De Zwaluw 10-19
5. Estria 10-16
6. Maaskantse Boys 10-16
7. Gassel 9-15
8. HBV 10-14
9. OKSV 9-13
10. Ulysses 10-7
11. GVV'57 10-3
12. SIOL 8-1

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2020 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps