Logo OKSV

Hoogstaand voetbalspektakel op de penaltystip voor OKSV 3

06 nov 2013

Afgelopen zondag pakte het derde van OKSV 0-4 winst in een uitwedstrijd tegen DAW 10.

Het absolute hoogtepunt van de wedstrijd was een penalty voor OKSV, halverwege de eerste helft.

De sfeer zat er die ochtend al goed in. Het team werd dit keer aangevuld Jarno Reijs, Bjorn van Uden en Pim Tonies. Al na twintig minuten na de afgesproken tijd arriveerden de laatste spelers in de petjesbar en kon men vol goede moed vertrekken. Zelfs de 10,- euro borg die betaald moest worden voor de sleutel van de kleedkamer mocht de pret niet drukken.

Op het veld was dit niet anders. Tijdens de warming- up concludeerde Henk Straatman, die tijdelijk is geblesseerd, dat het inloopveld behoorlijk nat was. Hij zette deze woorden kracht bij door twee seconden later flink onderuit te gaan. Desalniettemin verliep de warming-up vlot en was iedereen klaar voor de aftrap.

De spelers van OKSV namen al snel het initiatief en wisten elkaar positioneel goed te vinden. Rogier vd Linden, gesteund op de flanken door Jarno en Pim, wist al snel de verdediging buiten spel te zetten en scoorde twee keer in een kwartier. Enkele tegenaanvallen van DAW werden handig gepareerd. Na enkele wissels wist OKSV nog twee keer het doel te vinden door een gecontroleerd schot van Bart Marijnissen en een slimme actie van Jarno Reijs.

Ook Pim Tonies was geregeld in het 16 meter gebied van DAW te vinden. Dit leverde dan ook een aantal fraaie acties op met de bal, totdat een nerveuze verdediger tussenbeide kwam en een penalty veroorzaakte.

Meteen rees de vraag wie de penalty zou nemen. Het antwoord op dit vraagstuk kwam van Jan Reijs. Hij was pas jarig geweest en dit leek hem wel een mooi cadeau. Dus zo stond onze voorstopper een ogenblik later oog in oog met de keeper. Na een aanloop en een fikse trap kwam de bal in beweging en rolde met een beleefd gangetje twee meter links naast het doel over de achterlijn.

Deze daad kan daardoor ook prima vergeleken worden met de gehele tweede helft; het bracht geen enkele verandering in het doelsaldo, maar was wel ideale gesprekstof voor de derde helft in de petjesbar.

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 3 nieuws :

Meer OKSV 3 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2019 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps