Logo OKSV

KlikSport:'5H: Vianen Vooruit gaat voor promotie'

04 okt 2013

VIANEN - Dennis Kroes is een zeer ambitieuze trainer. Zijn ambitie is om zo snel mogelijk TC 1 te halen en op een zo hoog mogelijk niveau te trainen. Ambities heeft hij ook met Vianen Vooruit, waar promotie een mooie stap voor de club en voor zijn trainersloopbaan zou zijn.

Met negen punten uit vier wedstrijden staat Vianen Vooruit tweede in de vijfde klasse H. Kroes is nog niet helemaal tevreden met deze start. "Dit heeft niets met de resultaten te maken maar in verband met vakanties heb ik nog steeds niet met de volledige selectie kunnen werken. Qua voetbal zitten we ook nog niet op het niveau dat we willen halen met deze groep, maar dat is een proces dat altijd wat meer tijd kost. We spelen ook nog te wisselvallig, bijvoorbeeld een goede eerste helft gevolgd door een matige tweede." Vianen Vooruit gaat dit seizoen voor promotie. "Wij willen graag naar de vierde klasse. Als trainer hoop ik dat de spelers zich individueel ontwikkelen en twee a drie spelers dit seizoen definitief doorbreken in 1."

'Mooie partij'
Om bovenin mee te blijven doen, moet zondag gewonnen worden bij Ulysses. De Megenaren staan zesde met zes punten uit vier wedstrijden. "Het wordt zondag denk ik een mooie partij omdat er twee ploegen met scorend vermogen op het veld staan. Deze week hebben we scherp getraind en ik heb dan ook vertrouwen in mijn ploeg. Ulysses heeft wel het thuisvoordeel maar verder weet ik niet zoveel van die ploeg. Wij gaan uit van onze kracht en laten zien dat we als team voor de overwinning gaan."

Programma vijfde klasse H:
- Ulysses - Vianen Vooruit
- Ravenstein - Estria
- GVV'57 - HBV
- Maaskantse Boys - OKSV
- Gassel - De Zwaluw
- SIOL - Heijen

Stand vijfde klasse H:
1. Ravenstein 4-12
2. Vianen Vooruit 4-9
3. Maaskantse Boys 4-9
4. Estria 4-9
5. HBV 4-7
6. Ulysses 4-6
7. Heijen 4-6
8. Gassel 4-6
9. De Zwaluw 4-6
10. OKSV 4-1
11. GVV'57 4-0
12. SIOL 4-0

Bron: KlikSport.nl

[ Vorige ] - [ Terug ] - [ Volgende ]

 
Laatste OKSV 1 nieuws :

Meer OKSV 1 nieuws...
Bekijk nieuwsbrief 
[ Nieuws ] - [ Agenda ] - [ Nieuwsbrief ]

© Copyright 2001-2019 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps