Logo OKSV

Informatie

De Voorzitter aan het woord...

Altijd leven in de brouwerij......

Augustus 2008

We hebben met zijn alle er een mooi seizoen van gemaakt het afgelopen jaar, de junioren hebben laten zien dat de toekomst van OKSV veelbelovend is, het hoogtepunt was natuurlijk de finale in Susteren van de D. De senioren hebben op een zeer sportieve manier laten zien dat voetbal leuk kan zijn. Al met al een zeer geslaagd seizoen.

Onze voetbalclub is net een bedrijf, het product moet worden gemaakt en ook worden verkocht. Het product is het voetbal (spelletje) wat op de velden wordt gespeeld, en het verkopen ervan doen we doordat de mensen willen komen kijken en dat we worden geaccepteerd door onze gemeenschap en de buitenwereld.

Onze voetballers hebben hierin een heel belangrijke taak..... zorgen voor een goede uitstraling en goodwill kweken. Hoe doen we dat??? Heel simpel,

Als we met zijn alle aan deze dingen denken dan hebben we een goed lopend bedrijf, er is één verschil....! Ons bedrijf heeft geen werknemers maar allemaal vrijwilligers. Er zijn veel mensen vele uren per week druk bezig om al onze voetballers op een prettige manier te laten voetballen, het zal best eens gebeuren dat er iemand iets vergeet of een beslissing neemt die voor jou niet naar je zin is. Één advies, tel tot tien, denk even na en praat erover hoe het anders of beter moet.

Voor het komend seizoen hoop ik dat iedereen die bij onze vereniging betrokken is het naar zijn zin zal hebben en voldoening heeft in zijn of haar taak. Met het 60-jarig jubileum voor de deur wat we het laatste weekend van augustus 2009 gaan vieren komt er een druk jaar aan wat veel vrije uurtjes in beslag zal nemen. Ik heb er alle vertrouwen in en kijk er graag naar uit.

Heel veel succes,
Frank van den Berg
(Voorzitter OKSV)

[ Clubinfo ] - [ Bestuur ] - [ Sportvelden ] - [ Sponsoren ] - [ Agenda ]
[ Tegenstanders ] - [ Voorzitter ] - [ Trainer ]

© Copyright 2001-2021 - Privacyverklaring - Gemaakt door: Chris Kamps