• Niek Selten (OKSV 1)
  • Dirk vd Berg (OKSV 1)

Vandaag werd om 14:30 uur afgetrapt voor de confrontatie Ruwaard 1 - OKSV 1.

De wedstrijd Ruwaard 1-OKSV 1 eindigde in: 0-4.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen MEC'07 1 op 30 september 2018. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

5D: SBV begint geweldig, ook MOSA'14 en OKSV boeken ruime winst

Bron: Kliknieuws

HAREN | SBV is na de eerste speelronde koploper in de vijfde klasse D. De Harenaren haalden op bezoek bij Wadenoijen hard uit: 1-7. Ook MOSA'14 en OKSV wonnen ruim.

SBV had een makkelijke middag tegen Wadenoijen. Jordy van Outvorst was de grote man met drie treffers. Ook Tom Wouterse, Laurens Soeroredjo, Jaimy Knipping en Joep Cruijsen scoorden bij de bezoekers.

MOSA'14 - Heerewaarden 4-0
MOSA'14 is flink verjongd, maar liet vandaag zien dat het zeker kwaliteiten heeft. Heerewaarden had niets in te brengen in Oijen. Stan Koenders opende in de 27ste minuut de score nadat hij de keeper omspeelde. Drie minuten voor rust kopte Olaf Bosch de 2-0 fraai in de kruising na een voorzet van Vince van Uden. Na rust raakten Bosch (lat) en Jesse van Nuland (paal) het houtwerk. In de 68 min tikte Stan Rijken de 3-0 binnen op aangeven van Roy Koenders. Een ruim kwartier voor tijd bepaalde rechtsback Erik van Gool de eindstand door de 4-0 binnen te koppen.

Ruwaard - OKSV 0-4
Ruwaard had op eigen veld tegen OKSV een valse start: 0-4. "We waren de eerste 25 minuten de bovenliggende partij en hadden op 1-0 moeten komen. Maar net voor rust komt OKSV na de eerste de beste aanval op 0-1 (doelpunt Johan van der Wielen). In de tweede helft profiteren ze van onze fouten en was de wedstrijd gelopen", aldus Ruwaard-trainer Ger Romeijnders. Zijn collega Peter van Orsouw vond het op basis van de tweede helft een terechte overwinning. "In de tweede helft wisselde ik Dirk van den Berg en hij maakte direct het verschil. We gaven niks meer weg en we gingen beter voetballen. Dat resulteerde in nog drie goals van Niek Selten en twee keer Dirk."

RK DESO - BZS 3-1
Nieuwkomer RK DESO begon goed met een 3-1 winst op BZS. Invaller Arbnor Hoti maakte er twee en Nick Govers de derde goals. Een foutje achterin leverde vijf minuten voor rust de 3-1 op. Trainer Nico Shlomo: "De eerste helft was rommelig. Na rust waren we de bovenliggende partij."

MEC'07 - Maaskantse Boys 5-1
Maaskantse Boys is slecht aan de competitie begonnen door met 5-1 te verliezen bij MEC'07. De thuisploeg uit Maurik kwam binnen een half uur op 2-0, waarna Clint van Creij namens de bezoekers een strafschop miste. Nog voor rust werd het 3-0. In de tweede helft liep de thuisploeg uit naar 5-0, waarna tien minuten voor tijd Rick van de Burgt de eretreffer maakte. MKB-trainer Maurizo Atzeni: "Het was een werkelijke offday. Alles wat mis kon gaan, ging ook mis. Een wedstrijd om snel te vergeten en volgende week opnieuw beginnen. Maar dan wel goed."