• 0-3 Tim Reijs (OKSV 1)
  • 0-4 Dirk vd Berg (OKSV 1)

Vandaag werd om 14:30 uur afgetrapt voor de wedstrijd Heerewaarden 1 - OKSV 1.

De wedstrijd Heerewaarden 1-OKSV 1 eindigde in: 0-4.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen Maaskantse Boys 1 op 21 oktober 2018. Hopelijk wordt deze wedstrijd ook gewonnen.

5D: RK DESO klimt naar plek twee, Ruwaard en OKSV winnen ook

Bron: Kliknieuws

OSS | RK DESO liet Kliksport vorige week weten een mediastilte in te hebben gelast, maar dat is uitgesproken. De Ossenaren wonnen vandaag met 3-2 van Wadenoijen en volgen daardoor koploper MEC'07 op twee punten. Onder andere Ruwaard, OKSV en MOSA'14 volgen met zeven punten uit vier duels.

DESO begon zeer aanvallend tegen Wadenoijen en kreeg in de eerste helft flink wat kansen. De Osse ploeg beloonde zichzelf niet. Wadenoijen was vooral gevaarlijk vanuit de counter. Na rust kwamen de bezoekers scherper uit de kleedkamer en ze kwamen op 0-1. Vervolgens kreeg de thuisploeg een penalty en die werd benut door Nico Shlomo. Diezelfde Shlomo stond met een assist aan de basis van de 2-1 van Desley van Bergen. Vlak voor tijd kwam Wadenoijen door een keepersfout op gelijke hoogte, maar in de extra tijd pakte DESO toch nog de winst. Een goede pass van Remy van Dinther werd verzilverd door Arbnor Hoti.

Heerewaarden - OKSV 0-4
Heerewaarden is deze competitie één van de zwakkere broeders. OKSV won vandaag met 0-4, maar het had ook met veel ruimere cijfers kunnen winnen. "We misten kansen en hadden wat pech. Maar ook waren we wat slordig en liepen jongens elkaar soms zelfs in de weg", aldus trainer Peter van Orsouw. Perr Hidding (twee) en Tim Reijs zorgden voor de comfortabele 0-3 ruststand. Na wisseling van helft was het in de kansenregen alleen Dirk van de Berg die scoorde.

Ruwaard - OKSV 4-2
Ruwaard pakte vorig seizoen acht punten en staat nu al op zeven. MOSA'14 werd vandaag met 4-2 aan de kant gezet. Bij Ruwaard was er een hoofdrol weggelegd voor Sjors Euser. De ervaren spits scoorde voor rust twee keer en zag ook ploeggenoot Etiandro García Pimentel tot scoren komen. Laatstgenoemde is voor de vijfde klasse een zeer goede speler en mede dankzij zijn spel gaf Ruwaard de voorsprong niet meer weg. Het werd via Stan Koenders (Roy Koenders maakte de 0-1) nog wel 3-2, maar Etiandro bepaalde de eindstand op 4-2. Ruwaard-trainer Ger Romeijnders. "Onze ploeg heeft best wel wat in zijn mars. We moeten wel iedere week de juiste balans vinden en de jongens moeten beseffen dat ze altijd hard voor elkaar moeten werken. Het gaat steeds beter, maar er is nog veel ruimte voor verbetering."