• 2-0 Rick Staassen (Herpinia 1)
  • 3-0 Paul Sweep (Herpinia 1)
  • 3-1 Dirk vd Berg (OKSV 1)

Vandaag werd er om 14:30 uur afgetrapt voor de ontmoeting Herpinia 1 - OKSV 1.

OKSV 1 heeft vandaag een uitkrachtmeting afgewerkt tegen Herpinia 1. De ontmoeting werd gespeeld om 14:30 uur.

De wedstrijd Herpinia 1-OKSV 1 eindigde in: 3-1.

De eerstvolgende wedstrijd van OKSV 1 wordt gespeeld thuis tegen V.V. Achates 1 op 08 mei 2018. Hopelijk wordt deze wedstrijd wel gewonnen.

4G: Constantia niet verder dan 1-1 tegen SDDL, Ulysses profiteert, SES wint opnieuw van Juliana Mill

Bron: Kliknieuws

MEGEN | Constantia of Ulysses: zegt u het maar. Wie pakt de titel in de vierde klasse G? Met nog vier duels te gaan staat de ploeg uit Wanroij er het beste voor, maar de Megenaren volgen op een puntje. Juliana Mill heeft als nummer drie nog een hele kleine kans.

Constantia liet vandaag twee dure punten liggen tegen SDDL. De Demenaren kwamen op voorsprong door Jeroen Zegers en 1-0 leek ook de eindstand te worden. Al helemaal omdat Constantia na een rode kaart van Aben met tien man speelde. Vlak voor tijd tekende Dennis Willems vanaf elf meter echter voor de gelijkmaker.

Ulysses - SIOL 5-2
Ulysses profiteerde van het puntenverlies van Constantia en won met 5-2 van SIOL. Zeer overtuigend was de winst niet. Het was SIOL dat sterk begon en Ulysses onder druk zette. Tegen de verhouding in zorgde Tom Driessen wel voor de 1-0 voorsprong. Een minuut later voorkwam doelman Sven Rietveld de gelijkmaker, waarna dertig seconden later de bal aan de andere kant in het doel lag. Yunusa Jarju maakte deze 2-0 en een eigen doelpunt leverde voor rust ook nog de 3-0 op. Op slag van rust maakte SIOL de 3-1. In de tweede helft besliste Rens Loeffen na 55 minuten de wedstrijd: 4-1. Tien minuten later werd het nog een beetje spannend, maar de 5-2 van Paul van Lith betekende het definitieve einde. Trainer Sander Janssen: "Het was geen beste wedstrijd van onze zijde, maar we pakken wel drie belangrijke punten."

SES - Juliana Mill 2-0
In Mill won SES eerder dit seizoen met 0-5 de derby van de plaatselijke Juliana. Ook in Langenboom bleek SES te sterk. Juliana Mill kwam er in de eerste helft eigenlijk niet aan te pas. Het kreeg via Camiel van Geenen wel een kans (schot over), maar daar bleef het ook bij. SES kreeg overigens ook geen grote kansen, maar opende vlak voor rust wel de score. Jari Lukassen verlengde met succes een corner van Gijs Bens. Daarmee was de ruststand nog niet bereikt. Even daarna mocht Paul van Geffen aanleggen vanaf een meter of 25. Met een schot in de kruising kreeg hij de handen van de toeschouwers op elkaar. Er volgde een doelpuntloze tweede helft.

Herpinia - OKSV 3-1
De derby tussen Herpinia en OKSV was vandaag een prooi voor de thuisploeg: 3-1. Trainer Frank Kusters miste vijf basisspelers, maar zag dat zijn ploeg wel drie punten pakte. Bij Herpinia scoorden Rick Staassen, Paul Sweep en Luuk Rosmalen. "Een dikverdiende overwinning", aldus Kusters. OKSV blijft op vier punten staan en hoopt dit seizoen een keer te winnen. "Ik hoop het, de jongens verdienen het", aldus OKSV-trainer Peter van Orsouw. "Ze blijven knokken voor een overwinning. Het is een moeilijk seizoen geweest, maar dat wisten we. Ze verdienen meer."

HBV - Achilles Reek 1-2
Achilles Reek heeft aan de uitwedstrijd tegen HBV drie punten overgehouden. De winnende goal van Bas Linders werd vlak voor tijd gemaakt. Mathijs van de Steen maakte na een half uur de 0-1.

Achates - Heijen 4-0
Heijen had vandaag niets in te brengen tegen Achates. Via Teun Lemmen, Jerral Taihuttu en Taleb Sarkouk stond het met rust al 3-0. In de tweede helft prikte Jeroey Lekatomepessy de 4-0 binnen.